Sunday, August 19, 2007

Sommerstrik

Her er mit havebord med sommerens færdige projekter.
En rødmeleret slåombluse strikket af noget antikt lagergarn (definition på antikt lagergarn) gemt i over tyve år og en tråd kun tre år gammelt. Den antikke tråd er hør/bomuld i råhvid og hørfarve den anden ,røde tråd er merinould og silke så blusen er strikket i alle mine yndlingskvaliteter og jeg er glad for den, så glad så den endnu ike har fået en rigtig vask.

På bordet ses et par voksensokker, det var mit bilstrikketøj hele vejen til Skotland og hjem igen.
Så har min yndlingsnevø fået en søn, det må fejres med et par uldsokker, det kan hurtigt blive koldt i Danmark.


Så er jeg begyndt at strikke klude af mit gule bomluldsgarn som også tilhører antikkategorien, men jeg har haft en gul bluse af dette garn som er sendt til genbrug for længe siden, jeg tror ikke jeg har mod på flere i dette garn. Så nu laver jeg klude i forskellige strikmønstrer, og jeg har tænkt mig at bruge dem som vaskeklude eller karklude.

Her burde komme en trommehvirvel, for jeg er omsider færdig med min udgave af Rapunzel, det har været et langt bekendskab.......Her ses lidt ærmedetaljer.


Her hele trøjen i al sin pragt. Trøjen er strikket i to tråde New Zealansk lammeuld der er brugt ca.500g måske bliver trøjen et hit. På ryggen er der lidt guldtråde på hver fjerde pind med jeg blev træt af alle de ender der skulle hæftes så det blev kun til guld på ryggen. Måske udkommer der en guldblomt til pynt en dag.
Her dokumentation til Brug dit garnlager.

Sommerens strikEfter en lang sommerferie uden indlæg kommer sommerens opdatering på strikkefronten.
Da vi var til KIP i tivolistartede jeg på en slå-om bluse, med meget fin snoet kant og i garn fra lageret. Noget gammelt, vi taler over tyve år, hør og bomuld spundet og tvundet sammen, i natur farver råhvid bomuld og beige-farvet hørtråd. Det garn blev blandet med en tråd silke/ merinould fra Karen Noe, således at det strikkede fremstår rødmeleret.
OG så sturt, sturt nummer...trommehvirvel!! Ta-da min udgave af Entrøje der hedder Rapunzel er færdig, det har kun taget ca.tre år at nå hertil.